LoveSpring Rent vand til alle

Rent Vand til Alle – er et nyt samlet koncept for et skoleløb og undervisningsmateriale.

Målet er at elever får indblik i og arbejder med betydningen af rent vand i verden. Helt centralt er Verdensmål nummer 6 – Rent vand og sanitet. Som en afslutning på leg og læring om emnet arrangeres et skoleløb. Skoleløbet er et såkaldt sponsorløb, hvor hver elev/gruppe/klasse på baggrund af indgåede aftaler løber et beløb ind pr. km. gennemført. Skolens samlede beløb doneres til et helt konkret brøndprojekt i Afrika.

En gratis læringsportal med 15 faglige forløb tilpasset indskoling, mellemtrinnet og udskolingen åbner her på siden 1 marts.. Forløbene er tematiseret i disse kategorier: Teknik og innovation – Leg og bevægelse – Natur og nation – Krea og kunst.

Vi vil gerne invitere jer med til vores første store fælles “Rent Vand til Alle-uge” – en uge der kulminerer med en masse skoleløb landet rundt fredag d. 21. april.

Det er helt op til jer, om hele skolen skal engageres i projektet, eller om det blot er nogle årgange eller nogle enkelte klasser? Vi står til rådighed for hjælp og svarer gerne på spørgsmål.

Skulle datoen d. 21. april ikke passe jer, men er du/I nysgerrige på at være med på et andet tidspunkt, så kontakt os endelig så vi sammen kan finde en anden dato.

Projektet laves i samarbejde med OpEn-puljen, Cisu. Vil du vide mere kan du kontakte os på info@lovespring.com

Bliv samarbejdspartner

I kan blive LoveSprings nye samarbejdspartner.

Med LoveSpring som samarbejdspartner har I en rigtig god historie at fortælle til jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. LoveSpring vil være en enkel, attraktiv metode for jer til at strømline jeres samfundsbevidste profil i tråd med FN’s verdensmål og jeres nye stærke CSR-profil.

Du kan kontakte LoveSprings Andreas Papadakis, på tlf. 40 10 88 11 eller pr. mail: info@lovespring.com