LoveSpring Rent vand til alle

Rent Vand til Alle – er et nyt samlet koncept for et skoleløb og undervisningsmateriale.

Målet er at elever får indblik i og arbejder med betydningen af rent vand i verden. Helt centralt er Verdensmål nummer 6 – Rent vand og sanitet. Som en afslutning på leg og læring om emnet arrangeres et skoleløb. Skoleløbet er et såkaldt sponsorløb, hvor hver elev/gruppe/klasse på baggrund af indgåede aftaler løber et beløb ind pr. km. gennemført. Skolens samlede beløb doneres til et helt konkret brøndprojekt i Afrika.

Undervisningsmateriale

En gratis læringsportal med 15 faglige forløb tilpasset indskoling, mellemtrinnet og udskolingen!

 

Forløbene er tematiseret i disse kategorier:

Teknik og innovation

Leg og bevægelse

Natur og nation

Krea og kunst.

Afsluttende løb

Vi vil gerne invitere jer med til vores første store fælles “Rent Vand til Alle-uge” – en uge der kulminerer med en masse skoleløb landet rundt fredag d. 13. oktober 2023.

Det er helt op til jer, om hele skolen skal engageres i projektet, eller om det blot er nogle årgange eller nogle enkelte klasser? Vi står til rådighed for hjælp og svarer gerne på spørgsmål.

Kunne du/I tænke jer at vide mere om hvordan vores skoleløb fungerer, så læs mere om LoveSprings skoleløb her.

Skulle datoen d. 13. oktober 2023 ikke passe jer, men er du/I nysgerrige på at være med på et andet tidspunkt, så kontakt os endelig så vi sammen kan finde en anden dato.

Projektet laves i samarbejde med OpEn-puljen, Cisu. Vil du vide mere kan du kontakte os på info@lovespring.com

Bliv samarbejdspartner

I kan blive LoveSprings nye samarbejdspartner.

Med LoveSpring som samarbejdspartner har I en rigtig god historie at fortælle til jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. LoveSpring vil være en enkel, attraktiv metode for jer til at strømline jeres samfundsbevidste profil i tråd med FN’s verdensmål og jeres nye stærke CSR-profil.

Du kan kontakte LoveSprings Andreas Papadakis, på tlf. 40 10 88 11 eller pr. mail: info@lovespring.com