Vi drikker LoveSpring

Du kan – med LoveSpring som allieret – være med til at sprede kærlighed og kildevand og være med til at gøre en forskel for mindre heldigt stillede mennesker i nogle af verdens fattigste lande.

LoveSpring er et oplagt valg for dem, der ønsker gennemskuelig velgørenhed. Hele LoveSprings overskud går til at hjælpe andre. Siden LoveSpring blev stiftet, har vi indledt samarbejde med stærke brands som Roskilde Festival, Spot Festival, Copenhagen Carnival, Århus Festuge, BarutREN, Edgemo, (Borre Knob) Schur Konferencecenter, de erklærede CO2-neutrale Brøchner Hotels med mange flere.

Nedenfor kan I se, hvad et udpluk af vores samarbejdspartnere synes om LoveSpring-initiativet.

  BarutREN360-kvadratiskeventchef Sasha Hansen
 • Hos BarutRen veksler vi rengøringsvand til rent drikkevand, som er grundstenen for menneskets eksistens. Vores DNA bygger på ”the world needs us”, som handler om, at vi gør rent 365 dage om året, og at vi giver mere end 20 % af overskuddet til rent drikkevand i den tredje verden.

  Derfor er det oplagt for os, at samarbejde med Lovespring, der deler den samme mission om at skaffe rent drikkevand til verdens fattigste.

  BarutREN 360 facility solution
 • Vi har i LoveSpring indgået et samarbejde med Legal Desk (http://www.legaldesk.dk), som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, som støtter, hvori du kan testere penge til vores arbejde. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej. Dette legat er helt gratis for dig, som støtter, og du vælger selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner. Du kan oprette dit legat gratis hos Legal Desk her. Med 30% løsningen kan du give dine arvinger endnu mere arv, samtidig med at du støtter os som organisation. Læs mere om 30% løsningen her.
 • Tænk at man kan hjælpe børn i Vestafrika med at få rent drikkevand blot ved at tømme en flaske vand! Det er så nemt, at vi ikk’ ka’ la’ vær’. Nu bæller vi flaskevand i edgemo med god samvittighed. edgemo er leverandør af it-infrastruktur. Men vi gør det på vores måde – for IT skal også være nemt!
 • Jeg synes det er et fantastisk initiativ. En virksomhed med hjertet det rigtige sted. Konceptet swinger rigtig godt med vores biks. Vi bruger økologisk mælk, Fair Trade kaffe og forsøger at gøre hvad vi kan for at gøre verden til et bedre sted. Så vi kører ufortrødent videre.
  Kristoffer Hasløv
  Street Coffee v/medejer Kristoffer Hasløv
 • Det er et meget interessant koncept, der er så simpelt og enkelt som bare vand for vand. Vi bliver ofte kontaktet af forskellige velgørende projekter, men LoveSpring lå så tæt op ad, hvad vi står for i karnevallet. Da vi præsenterede deres projekt på Copenhagen Island, blev gæsterne helt vilde med idéen.
  eventchef Sasha Hansen
  Copenhagen Carnival

Bliv samarbejdspartner

I kan blive LoveSprings nye samarbejdspartner.

Med LoveSpring som samarbejdspartner har I en rigtig god historie at fortælle til jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. LoveSpring vil være en enkel, attraktiv metode for jer til at strømline jeres samfundsbevidste profil i tråd med FN’s verdensmål og jeres nye stærke CSR-profil.

Du kan kontakte LoveSprings Andreas Papadakis, på tlf. 40 10 88 11 eller pr. mail: papas@lovespring.com